Et tilbageblik til Gran Canaria, hvor jeg tog derned for præcis en måned siden i en hel uge. Åh, jeg savner varmen, og kunne stå op til lyden af bølger og synet af smukke palmer og kaktusser. Havde godt nok plaget min mor om at dyrke palmer i haven, selvom de stakkels palmer ikke vil have de bedste vilkår herop i Norden, haha. Jeg fik lige plukket et par billeder fra mit kamera af byen Puerto de la Cruz, og lidt fra deres lokale zoologisk have. Byen er rolig og utrolig flot. Jeg lagde mærke til deres farvevalg til bygninger – jordfarver men glade farver, og det giver bare en god energi. Naturen hjælper selvfølgelig også lidt på det. 😉

Altid sjovt at kigge tilbage på, og noget jeg holder af at gøre. Jeg vil helt klart vende tilbage ned til øen på et tidspunkt i fremtiden!

Weekenden nærmere sig og jeg har et lille bøn om lidt snevejr i weekenden, som bliver liggende(!!), bare for hyggens skyld. Jeg synes at det er næsten for mærkeligt, at der ikke har været så meget, og sneskovlen står bare og samler støv ude i skuret. Måske bliver det altså varmere alligevel til de palmer ude i haven. 😉


A look back to Gran Canaria, where I went down exactly one month ago for a whole week. I miss the heat and the sound of waves, and the sight of beautiful palms and cacti. Had probably bothered my mother to grow palm trees in the garden, even though the poor palms will die quickly in the Nordic region, haha. I just picked a couple of pictures from my camera of the city Puerto de la Cruz, and a bit from their local zoo. The city is quiet, nice and pretty looking. I noticed their color choices for their buildings – earth colors but happy colors, and it only gives you good energy. 

Always fun looking back on and something I like to do. I will definitely go back to the island in the future!

You May Also Like

2 comments

Reply

Årh skønne sommer billeder 🙂

Benya Suwan
Reply

Takker 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *