Med alderen er jeg blevet mere bevidst om hvilken stil, jeg går efter, når det kommer til bolig og indretning. Jeg kiggede forleden i Rum magasin, hvor jeg bemærkede at alle de møbler der var, var så kantet, snor lige, og udtryksløst men egentlig kun farven der gav dem liv. Det er virkelig ærgerligt, hvis jeg skal skal sige det, og af den grund, forstod jeg ikke at priserne på en ikke-funktionel-stol er et par nuller værd.. Jeg er lidt old school hvad det angår, så det skal helst være lidt gammeldags, hvor det skriger lidt af nostalagi, men på den anden side, kan jeg også godt lide moderne ting, især de ting der har et retro udtryk. Det hele skal selvfølgelig mikses på kryds og tværs, hvor man får skabt sin egen charme i hjemmet. Vi alle er jo forskellige.

Jeg var for 2 uger siden forbi en lille interiørbutik i Aalborg, De 4 Årstider. Bare for at kigge. Jeg blev forelsket i den butik, lige da jeg trådt ind ad døren, og brugte mange minutter på at studere, og tage billeder af ting og sager og gemme dem i ønskelist-mappen. I har vel også den mappe på telefonen, ikke?? Butikken er meget nordisk og landstil, og jeg kommer sådan til at tænke på Norge og Sverige. Hvis I nogensinde støder ind på vores nabolande’s Instagram profiler, hvor de stolt viser deres indretning frem, så er det dét jeg tænker på. Siden da har jeg tænkt lidt over, hvor man ellers kan finde lignende butikker rundt omkring? Hvilket fik mig til at researche lidt, og har derfor nævnt 3 webshops nedenunder.

Rosen Lund
En butik jeg rigtig gerne vil besøge som ligger i Suldrup (tæt på Skørping), da de både har brugskunst, loppefund, flotte møbler og rigtig mange ting, som falder i min smag. Jeg er især vild med møblerne fra Riviera Maison, som de også har.

De 4 Årstider
Jeg er ret sikker på at den her minder meget om den overstående, men jer Aalborggensere (eller Lyngby folkene), I bliver lige nødt til at besøge butikken. De har så mange fine nips, flotte porcelæn og vaser samt vitrineskab. De har også mange køkkensager, f.eks. specialiteter fra Nicklas Vahé som er ret populære, af hvad jeg har set på Instagram.

Notre Dame
Næste gang jeg ender i København, skal jeg helt klart forbi den butik! Jeg har hørt rigtig godt om den. Dog er de lidt moderne i forhold de to øverste butikker, men de har så fine ting, og holder sig indenfor den nordiske stil og moderne retro design.

Kender I flere brugkunstbutikker som ikke er blevet? Hit me!


Indlægget er udgivet i samarbejde med Rosen Lund

You May Also Like

2 comments

Reply

Så pænt!

Benya Suwan
Reply

Tak! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *