Jeg nyder min vinterferie fuldt ud, og det er så dejligt ikke at høre min irriterende vækkeurlyd. Jeg håber at I nyder den lige så vel  – hvis I altså har ferie, hehe. Jeg fik nævnt i mit tidligere indlæg, at jeg ville give yoga en fair chance, og efter en uges tid som forsøgskanin, vil jeg gerne dele min oplevelse, og hvilke apps, jeg har benyttet mig af.

Jeg har hverken læst eller undersøgt, hvad yoga gør godt for kroppen, eller sindet for den sags skyld. Jeg har altid tænkt, at deres langsomme bevægelser ikke ville have den store effekt på kroppen. Jeg ved godt, at det lyder så snæversynet, men selvfølgelig ved man aldrig, før man prøver det. 😉
Jeg sprang bare ud i det, og fik downloadet en yoga app, og har fulgt de steps man skulle. Efter 14 minutter som den første video varede, blev jeg fanget af det. Til min overraskelse, fik jeg løsnet op nogle steder i kroppen. Det var som om at det det gik op for mig, hvor lettet og behageligt, det var for kroppen at strække ud (hvordan kan man dog glemme det?). Fordi jeg stort set laver det samme ting hver dag, og får måske ikke styrket de steder man skal, og hvis jeg sidder og er småstresset, og begynder at være anspændt i kroppen, så er yoga den bedste løsning for mig. Jeg har dyrket yoga 7 dage i træk, og det har en rigtig stor glæde allerede. Og jeg glæder mig altså til at dyrke det hver dag!


I fully enjoy my Winter break and it’s so nice not to hear my annoying alarm clock. I hope you enjoy it as well – if you have holiday, hehe. I was mentioned in my Plans for February post that I would give yoga a fair chance, and after one week of experimentation, I would like to share my experience and what apps I’ve used.

I haven’t read or studied what yoga does for the body, or the mind. I have always thought that their slow movements would not have the big effects on the body. I know that sounds so narrow, but of course you never know before trying it. 😉
I just jumped into it and downloaded an yoga app and followed the steps. After 14 minutes as the first video lasted, I was caught by it. To my surprise, I got loosened in some places in the body. It was like, how easy and comfortable it was for the body to stretch out (how can you forget that?). Because I pretty much do the same thing everyday, same movements, and may not strengthen the places you need, and if I sit and a bit stressed out and start tensioning my body, yoga is the best solution for me. I have been practicing yoga for 7 days in a row, and it’s a great pleasure already. And I’m looking forward to doing it every day!

Daily Yoga
En yoga app som jeg startede ud med, og jeg har valgt 10 Days Beginner Tour program, som er for nybegynder. Der vil være en video af en kvinde som laver øvelserne med dig, og en behagelig kvindestemme som guider. Det er let at følge med, og under øvelserne lærer man også hvordan man skal kontrollere sit åndedræt. Tro ikke at det er let hele vejen, for jeg fik da lidt sved på panden!

Appen er gratis, medmindre man vil opgradere til Pro, og herunder vil man få flere muligheder og adgang til flere øvelser. Den findes til både Andriod og iOS.


Daily Yoga
A yoga app that I started with and I have chosen the 10 Days Beginner Tour program, which is for beginners. There will be a video of a woman doing the exercises with you and a sweet woman voice as a guide. It’s easy to follow, and during the exercises you also learn how to control your breath. Don’t think it’s easy all the way, because you will be (a bit) sweaty!

The app is free unless you want to upgrade to Pro, including more options and access to more exercises. It’s available for Andriod and iOS.

Down Dog
En app som jeg ikke har prøvet så meget af lige nu, men en app som jeg også kan anbefale. Det er næsten det samme som Daily Yoga app, men der er dog ikke videoer. Istedet er der skiftende billeder af yogapositioner, man skal lave, og der vil naturligvis også være en stemme som guider dig. Det jeg kan lide ved app’en er man kan styre hvordan ens yogatræning skal være. Minutter, sværhedsgraden, playlist (de udvalgte), om det skal være hurtig eller langsom yoga, eller om der skal være fokus på core, ryggen eller lænden. Så der er lidt frit spil, og det er rigtig rart!

Appen er gratis, medmindre man vil opgradere til Pro, og herunder vil man få flere muligheder og adgang til flere øvelser. Den findes til både Andriod og iOS.


Down Dog
An app I haven’t tried that much yet, but an app that I can also recommend. It’s almost the same as the Daily Yoga app, but there are no videos. Instead, there are changing images of yoga positions that you have to follow, and there will also be a voice that guides you. What I like about the app is you can control how your yoga training could be. Minutes, severity, playlist, fast or slow yoga, or focus on the core, back or lower back etc. So you are more free with this app and it’s really nice!

The app is free unless you want to upgrade to Pro, including more options and access to more exercises. It’s available for Andriod and iOS.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *