Tilbage til hverdagen og gud hvor har der været pænt vejr med solskin, selvom kulden er lidt strid, især med sneen her i går om morgenen.. Men det er tilgivet. Februar har været ret lang synes jeg, selvom det er den korteste af dem alle. Jeg synes faktisk at jeg har haft mange nedture i den her måned, så jeg håber at den kommende måned bliver bedre.

Jeg har haft en skøn vinterferie, og det var så tiltrængt at være offline, og nydt at komme lidt væk fra min egen by. Jeg tog bl.a. til et loppemarked i 6 timer, og blev inspireret af mange ting på så mange områder. En af tingene har jeg selvfølgelig taget med til månedens favoritter. 😉


Back to everyday life. The last two days have been sunny and pretty, but super cold like yesterday (and today) but now with snow instead. But it’s good to feel that warmth on the skin, so I can forgive! February has been long, even though it’s the shortest month. To be honest, I had many bad days haha. So I hope March is much better!

I had a pretty nice Winter break though, and it was needed to get offline for a moment and get away from my own city. During the break I did a bit of shopping when I went to a flea market for 6 hours. And I will mention one of them in this blog post.

Kammerstager i messing
Til min overraskelse er gamle kammerstager virkelig svære at få fat i. Måske er det ikke så svært at forstå igen, når det rent faktisk er så gammelt, hvis det er den stil man er ude efter. Mine to nye pynter helt vildt på min vindueskarm. 40 kroner for de to, haps!


Candlesticks in brass
To my surprise, old candlesticks really hard to find. Perhaps it’s not hard to understand again when they are actually that old.. My two new ones are lovely and fits very well on my windowsill. 40 DKK for the two!

Lipgloss fra Essence
Jeg havde en ny lipgloss liggende fra Julen, som jeg fik taget hul på her forleden. Jeg sværger normalt til matte lipgloss fra Maybelline, da de er gode til prisen og holder rigtig godt, og smitter ikke. Dog overrasker den her lipgloss mig helt vildt, da den holder virkelig hele dagen, og prisen er i den billige ende, så det er kun et bonus! Jeg har den i farve 08 The Big Chill og den er mat, men efterlader lidt glossy look, så læberne ikke tørrer helt ud. Så jeg kan varmt anbefale den her!


Lipgloss from Essence
I have a new lipgloss that I got from Christmas, and just tried it on a few days ago. Normally I swear to matt lipgloss from Maybelline (and still do), because they are super good for the price, stay strong all day and it doesn’t infect. But this lipgloss from Essence surprise me a bit, because it have the same effects as lipgloss from Maybelline, but with better price! I have it in color 08 The Big Chill and it’s matt but have that glossy look, so your lips don’t look super dry. I can recommend this one for sure!

Lille glasskål med detaljer
Jeg har noget for glas med pæne detaljer. Jeg synes at de er så pæne og feminine, at selve glasset kan stå alene. Så meget pynter de! Så jeg faldt for den lille skål med ben på loppemarkedet. Og så er den faktisk ret dyb, så dyb at min knytnæve kan være der, så der er god plads. Heldigvis havde jeg en mini orkidé, som lige kunne passe ind. Er det ikke fint?


Clear depression glass
I have something for glass with nice details. I think they are so pretty and feminine that the glass itself can stand alone. So I fell for this little square bowl with leg in the flea market. And it’s actually deep, so deep that my fist bump can fit in, so there is plenty of space. Fortunately, I had a mini orchid that could fit in. How cute is it?

You May Also Like

4 comments

Reply

Lysestagerne er bare så fine! 🙂

Benya Suwan
Reply

Ja, synes du ikke også? 😀

Reply

Lækre favoritter! Håber din marts måned bliver bedre end februaren 🙂
Kram,

http://nikkilund.dk

Benya Suwan
Reply

Tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *