Skabe et nyt liv
Altså.. Ikke som i “bien og blomsten”, men jeg vil dyrke et nyt avocadotræ.. Havde du ikke plantet et avocadotræ? Jo, det har jeg.. Men historien må I få på et andet tidspunkt, hehe..

Tage på flere loppemarkeder
Følelsen af at finde noget smukt og unikt til sit hjem på et loppemarked, er virkelig en fed følelse. Dog har jeg altid en liste med inden skattejagtet begynder. Den her gang leder jeg bl.a. efter en picnickurv.

Købe en ny sovepose
Rasmus og jeg har planlagt teltture i år til sommer eller måske i foråret hvis dagene bliver lune nok. Og jeg trænger til en ny sovepose til den anledning, da min nuværende rigtig gammel og har fået et par brugshuller.

Lufte mine næsten nye rulleskøjter
Jeg har et par rulleskøjter liggende, og jeg har altid troet at de mystisk vis har fundet vejen til skraldespanden. Men de har heldigvis valgt at blive, eftersom jeg fik væltet med dem mod den hårde asfalt på den første tur da jeg fik dem. Lige siden har jeg ikke rullet med dem siden.. Det er så 3 år siden det skete.

Lege delfin
Jeg har fået købt mig en ny badedragt igennem Wish, som jeg har ventet en hel måned på, haha. Den passer mig rigtig godt og til omkring 50 kroner er kvaliteten også god. Så derfor vil jeg snart teste badedragten i svømmehallen sammen med min mor, og slutte af med en tur i sauna, mmh!

Hvad har I af planer i marts?


Create a new life
Not as a the bee and the flower, but I want to grow a new avocado plant. Don’t you have one already?  Yes, I have.. But let me tell the story another time.

Take on several flea markets
The feeling of finding something beautiful and unique to your home in a flea market is really a nice feeling. However, I always make a list before the treasure hunt begins. This time I’m looking for a picnic basket.

Buy a new sleeping bag
Rasmus and I have planned camping tours this year, this summer or maybe this spring if the days are getting warm enough. And I need a new sleeping bag for that reason, because my present is really old.

Roll with my almost new roller skates
I have found my roller skates and I have always thought that it has found the way to the trash itself in a mysterious way. But fortunately, they have chosen to stay with me, because I fell with these on the first trip when I got them. Ever since I haven’t rolled with them.. It’s been 3 years since it happened.

Swim like a dolphin
I have bought myself a new swimsuit through Wish, as I’ve been waiting for a whole month to get, haha. It suits me very well. It  only cost around 50 DKK, and the quality is also good. So, therefore, I will test the swimsuit soon!

What are your plans in March?

You May Also Like

6 comments

Reply

Det lyder jo til at du har masser af gode planer 🙂 <3 Mine planer for marts er: føde en baby og lære at være mor 😛

Benya Suwan
Reply

Haha, det lyder også spændende 😉

Reply

Åh, det lyder jo som nogle virkelig gode planer! Jeg skal have søgt job, efter jeg blev færdigudlært i sidste måned 🙂
Kram,

http://nikkilund.dk

Benya Suwan
Reply

Held og lykke med jobsøgninger!

Reply

Det lyder som nogle rigtigt spændende planer. Jeg skal også have købt en sovepose til sommerens roadtrip i Canada, og så skal jeg hjem til Danmark i slutningen af måneden (:

Benya Suwan
Reply

Åh, hvor lyder det bare mega hyggeligt!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *