Lotusblomst som tattoo
Det er i hvert fald mit næste projekt. Måske ikke lige den på billedet, men det skal placeres på ryggen som på billedet. Jeg har ønsket den rigtig længe, og lotusblomst er min yndlings blomst, som har en rigtig smuk betydning.

Gamle krus og krukker
På det seneste er jeg blevet helt vildt med gamle krus og krukker. Jeg synes at de er rigtig charmerende, og de pynter helt vildt godt.

Sengegavl i træ
Jeg ønsker mig altså en sengegavl, når også synes jeg bare at senge skal have sådan en detalje med. Og jeg er blevet vild med den her i træ. Super råt og lækkert!

Skrivebord i lyseblå
Jeg ønsker mig også et nyt skrivebord, og jeg er blevet vild med den her lille bord. Jeg synes at den er rigtig hyggelig, og man bare har lyst til at sidde der dagen lang, haha.

Lang fletning
Jeg er begyndt at lave mere fletning på mig selv i øjeblikket, da mit hår er begyndt at vokse længere, og så elsker jeg bare at få flettet hår. Og den på billedet er bare så flot!! Det er rigtig sødt og en god måde, at få piftet sit look op med.

Mindste badeværelse
Jeg ville elske at eje et lille badeværelse. Og især hvis det er inklusiv et badekar som denne. Nøj, det må være helt vildt luksus!

Dim Sum
Som er kinesisk måltid, et af det lette af slagsen. Jeg vil kalde det for en bolle, og ofte er det en kombination af kød, grøntsager eller frugt indeni. Så det kan både være sødt og saltet. Jeg savner det i hvert fald rigtig meget! Og på den her på billedet ser appetitvækkende ud.

Roadtrip med bedste udsigt
Det her SKAL jeg opleve. Sove ude i naturen og gå i seng, og stå op til bedste udsigt. Punktum.

Hyggelig hytte
Og dernæst opholde sig i en lille men hyggelig hytte et sted. Ser det ikke fredeligt ud? Jeg kan i hvert fald blive der i maaange dage!


Lotus flower as a tattoo
That is certainly my next project. Maybe not exactly that lotus in the picture, but it should be placed on the back as in the picture. I’ve wanted it for so long, and lotus flower is my favorite flower, which has a really beautiful meaning.

Old potteries
Recently, I’ve been totally in love with old mugs and jars. I think they are really charming and they are all very picture-worthy.

Wooden headboard
I wish a headboard like this. I think that very beds should have it, such a cute detail. Super raw and delicious in wood!

Desk in light blue
I also wish a new desk and I have lost my mind on this little table. I think it’s really nice and you just want to sit there all day long haha.

Long braid
I have begun to make more braids on myself at the moment as my hair has begun to grow longer. And so I just love braided hair. The one on the picture is just so nice!! It’s really cute and a good way to complete your look.

Smallest bathroom
I would love to own a small bathroom. And especially if it includes a bathtub like this one. Well, it must be totally wild luxury!

Dim Sum
Which is Chinese meal. I would call it a bun, and often it’s a combination of meat, vegetables or fruit inside. So it can be both sweet and salty. I miss it at least a lot! And in the picture looks appetizing.

Roadtrip with best view
This is what I have to experience. Sleep in nature and go to bed and get up to the best view.

Nice cabin
And then staying in a small but cozy cabin somewhere. Doesn’t it look peaceful? I can at least stay there for maaany days!

You May Also Like

4 comments

Reply

Lækker inspiration. Jeg er vild med dim sum og levede stort set kun af det, da jeg boede i Hong Kong for to år siden. Jeg vender tilbage til byen i maj, og jeg skal helt sikkert et smut forbi Yum Cha, som er stedet, billedet ovenfor er fra (:

Benya Suwan
Reply

Ej, hvor sjovt! Det tror jeg lige at jeg skal notere det ned, hvis jeg engang skal forbi dér 😉

Reply

Skønne billeder – lyder spændende med tatoveringen! 🙂

Benya Suwan
Reply

Hehe jo tak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *