Sofie Clausen

Godmorgen! Vi er allerede halvvejs i ugen og for mit vedkommende, har jeg haft utroligt travlt på skolen, og har stort set siddet på skolen 2 timer ekstra efter jeg har fået fri. Jeg er endnu engang klar på en rigtig lang dag, og senere skal jeg kigge på en lejlighed. Så det bliver også spændende.

I dag skal det egentlig ikke handle om mig. Mine Get Inspired indlæg har været ret dødt i godt og vel i over et halvt år måske? Jeg vil derfor gerne genoplive det, og har derfor spurgt søde Sofie om hun ville fortælle lidt om sig selv. Jeg synes i hvert fald at hun er rigtig inspirerende, og jeg nyder at følge hende!

Fortæl lidt om dig selv
Jeg hedder Sofie Clausen og jeg er 19 år gammel. Jeg er for nyligt vendt tilbage til Danmark efter at have boet i Luxembourg i 4 år, hvor jeg færdiggjorde min IB (international Baccalaureate) uddannelse. Jeg flyttede sammen med min kæreste Alexander sidste sommer nord for København. Vi havde kørt et langdistanceforhold i næsten 3 år, så det var så dejligt endelig at kunne bo under samme tag. Lige nu er jeg igang med et sabbat år, og forventer at begynde på uni her til sommer. I min fritid elsker jeg at være kreativ og blogge, og udover det elsker jeg at tage et smut ind til Kbh og mødes med mine venner og veninder til kaffe (eller i mit tilfælde, en chai latte. Har ikke lært at drikke kaffe endnu…)

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget siden 2012, da jeg synes det var et spændende univers hvor man kunne få lov til at udtrykke sig selv på forskellig vis, og er den dag i dag glad for jeg bare sprang ud i det. På min blog vil du kunne læse om fashion, livsstil, interiør og hvad der ellers lige falder ind i mit sind.

Hvad vil vi oftest se dig iført?
Min stil varierer lidt da jeg elsker at eksperimentere med forskellige styles.. Men mit go-to outfit indebærer altid en form for en læder item.

Hvilken trend ville du aldrig følge?
Fiskenet strømpebukserne.. Det er noget af det mest frygtelige jeg nogensinde har set, sorry to say, men de kommer aldrig ind i mit klædeskab.

Hvordan ser en typisk Sofie-dag ud?
Uhh, det er meget forskelligt men det første jeg gør, når jeg slår øjnene op om morgen er, at tjekke diverse sociale medier og mine mails. Derefter sætter jeg en god playliste på, som jeg lytter til hele formiddagen. Nogle dage bruger jeg hele min dag på, at blogge og finde inspiration til et nyt indlæg, og andre dage tager jeg ud mødes med mine veninder.

Hvordan balancerer du arbejdslivet/skolelivet og fritiden?
Til somme tider kan det være utroligt presset, at balancere det hele på én gang. Som jeg nævnte ovenover har jeg ikke noget arbejde, og er i gang med at søge ind på universiteter, så jeg har masser af til at blogge og være kreativ. Men da jeg gik i gymnasiet, og havde nogle travle perioder, måtte bloggen desværre vente til jeg havde lidt mere tid og overskud. Jeg vægter mest på at lave et ordentligt og gennemført indlæg, fremfor noget man kun lige har brugt 5 minutter på. Min lille notesbog er guld værd når man er på farten. Den skriver jeg ofte ideer til indlæg ned i, som jeg altid slår op i, når jeg lige ser mit snit til at bruge noget tid på at blogge.

Hvor meget tid bruger du ugentligt på at arbejde som blogger?
Det variere meget, men da jeg som sagt vægter meget på at lave gennemførte indlæg kan jeg sagtens bruge omkring 2 timer om dagen på at redigere og skrive. Jeg plejer at blogge hver anden dag, hvis det kan lade sig gøre, men de dage hvor jeg ikke føler mig så inspireret kan der sagtens gå lidt flere dage.. Eller omvendt, hvis jeg har en masse idéer kommer der gerne to indlæg lige efter hinanden. Så jeg ville nok sige omkring 14-15 timer om ugen.

Hvad er dit bedste køb?
Helt klart vores spisebordslampe i lejligheden. Man ved at man er blevet ‘voksen’, når det lige pludselig handler om andre ting end sko og tasker. Men jeg er virkelig blevet så glad for den, og synes den passer perfekt ind i vores spisestue.

Hvad er du god og dårlig tid?
Jeg synes selv, jeg er god til at være kreativ, såsom at tage billeder, lave smykker, sy osv. Dog er jeg enormt stædig og kan hurtig blive utålmodig…

Hvad står øverst på indkøbslisten?
Nyt kamera!

Hvad er din guilty pleasure?
Helt klart Marabou Schweizer nöt chokolade!! Der findes ikke noget bedre.

Hvor finde du inspiration, udover de sociale medier?
Jeg elsker at læse blade og sidde på caféer. Eurowoman er helt klart et af mine yndlings blade, når jeg har brug for at blive inspireret og ellers er der ikke noget bedre end en chai latte i hånden på en café, og så bare kigge på mennesker der går forbi.

Hvilket kamera bruger du?
Jeg bruger mit good old Canon 600D, men vile gerne snart udskifte den med et lidt nyere som har WiFi funktion. Det er så smart at man hurtig kan få billederne fra kameraet over på sin telefon!

Sko eller tasker?
Har helt klart flest sko. Dem kan man aldrig få nok af! Glæder mig også til den dag, hvor jeg vil kunne lave mit eget walk-in-closet, kun til sko!

Hvilke blogs/vlogs følger du?
Jeg er stor fan af de svenske bloggere, såsom Janni Delér, Victoria Törnegren og Lisa Olsson. De laver nogle super fede indlæg, og har hver især en fed stil. Med hensyn til vlogs kan vi fortsætte i den svenske kategori, da Janni Delér’s kæreste, Jon Olsson, laver de fedeste videoer! Jeg har selv en stor interesse i biler og redigering af film, og da Jon Olsson er en person som går ud i det helt ekstreme angående biler og med at filme, kan jeg bare sidde og suge alle hans videoer til mig.

Hvad er dit bedste stylingstip?
Three piece rule! Den kan man aldrig gå galt med i byen. Den skal forstås som at hvis man har en overdel og underdel på, skal man sammensætte et tredje styks tøj, såsom en jakke, eller i stedet et styks accesory som f.eks. en taske. Makes sense?

Hvad er din karrieredrøm?
Min karrieredrøm er at have mit eget interiør magasin, da jeg altid bliver så fascineret af hvordan andre bor og hvordan de indretter deres hjem. Som yngre elskede jeg at tegne og indrette værelser, hvor nu er jeg begyndt mere på at lave kollager på computeren og sammensætte forskellige tekstiler. Dog kan jeg stadig godt lide og hive en blok frem og tegne. Det er vildt afslappende!

You May Also Like

2 comments

Reply

Fedt med de her indlæg 🙂 !

Benya Suwan
Reply

Godt at høre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *